Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Klokje rond wint prijs

Kinderopvang Klokje rond wint prijs

Kinderopvanorganisaties Klokje Rond uit Veldhoven is gekozen tot leerplek van de toekomst. Volgens de jury blinkt de 24-uurs opvang uit in de begeleiding van stagiaires. Studenten krijgen er geen kant-en-klare oplossingen, maar tips en ontwikkelingsgerichte feedback.

De opvang van de toekomst
Dat juist een 24-uurs opvang deze award binnenhallt, is geen toeval. 24-uurs opvang wordt gezien als de opvang van de toekomst. Directeur Christie Vermaesen: ‘Onze klanten werken in de zorg, in ploegendiensten in fabrieken, zijn alleenstaand of zijn heel druk met hun carrière. Wij willen dat ze hun kind met een gerust hart bij ons achterlaten. Kinderen kunnen bij ons 24 uur per dag terecht, ook in de weekenden en op feestdagen. Onze tarieven liggen daardoor misschien wat hoger, maar je kunt wel per uur afrekenen en ook op het laatste moment kun je wijzigen. Daarnaast hebben we voor onze buitenschoolse opvang een sport-, muziek- en een kunstafdeling waarvoor we samenwerken met organisaties in de buurt.’

Studenten zijn volwaardig
Verder roemt de jury de organisatie omdat er een open, professionele en prettige sfeer hangt. Studenten wordne gezien als volwaardig en zijn echt betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.