Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Humanitas en 4Kids winnen Gazellen Awards

Kinderopvang Humanitas en 4Kids winnen Gazellen Awards

Ondanks de dreiging van vraaguitval en aangekondigde bezuinigingen hebben twee kinderopvangorganisaties de regionale FD Gazellen Awards gewonnen. 4Kids uit Heino won voor de derde keer op rij en Kinderopvang Humanitas  won een Gouden Gazellen Award.

Overnames en groei
Ieder jaar organiseert het Financieel Dagblad in samenwerking met Graydon de verkiezingen. De Gazelles gaan naar de snelst groeiende ondernemingen in Nederland en worden per provincie uitgereikt. Kinderopvangorganisatie 4Kids won de Gazellen Award voor de derde keer op rij. 4Kids realiseerde tussen 2008 en 2010 een groeipercentage van 141%, ondanks dat de gastouderopvangmarkt in dezelfde periode met 25% kromp. 4Kids heeft deze groei door kunnen maken door autonome groei en 14 overnames. Ook de uitbreiding van het assortiment, waaronder een divers cursusaanbod en een online shop droegen bij aan het succes.

Gouden Gazelle
Kinderopvang Humanitas won voor het tweede jaar een Gouden FD Gazellen Award. Het is daarmee het snelstgroeiende bedrijf (in de categorie groot) in Limburg. Hoewel het hoofdkantoor in Heerlen staat, werkt de organisatie op landelijk niveau. Er zijn in totaal 239 bedrijven die dit jaar een FD Gazellen Award in de wacht slepen. Om in aanmerking te komen voor de prijs moet er onder andere een omzetgroei zijn van 20 % over een periode van drie jaar. Organisaties moeten daarnaast financieel gezond zijn.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.