Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Compagnie nieuwe organisatie

Kinderopvang Combiwel heeft haar nieuwe naam en logo bekend gemaakt: Kinderopvang Compagnie. Met 47 centra is Kinderopvang Compagnie een grote aanbieder van kinderopvang in Amsterdam en directe omgeving.

Samenwerking
Kinderopvang Compagnie is een onderdeel van de Catalpa Groep. Kinderopvang Compagnie blijft tegelijkertijd een organisatie met een sociaal-maatschappelijke achtergrond. Directeur Niek Borgsteijn: ‘Dat betekent dat onze organisatie samenwerking zoekt en vindt met stadsdelen, het onderwijsveld, corporaties en andere maatschappelijke partners. We ontwikkelen onszelf samen met klanten en partners, zodat de juiste diensten geleverd kunnen worden in de steeds veranderende context.’

De jongste ……maar tevens de oudste
Een leuke bijkomstigheid is dat Kinderopvang Compagnie – met de nieuwe naam – de jongste kinderopvangorganisatie is, maar met het kindercentrum Femina Muller uit 1872 tegelijk het oudste kinderdagverblijf in Nederland heeft.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.