Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindergarden werkt samen met internationale kinderopvang

Kindergarden werkt samen met internationale kinderopvang

Kinderopvangorganisatie Kindergarden gaat samenwerken met ’s werelds grootste aanbieder van kinderopvang, Bright Horizons Family Solutions. Deze organisatie heeft meer dan 600 kinderopvang- en familiecentra in de wereld. Kindergarden hoopt dat deze samenwerking een stimulans is om verder te groeien en ambitieuze groeiplannen te realiseren.

Voorschoolse educatie
Naast kinderopvang biedt Brigt Horizons educatieve oplossingen voor jongeren en werk/privé oplossingen. Daarnaast heeft de organisatie veel ervaring met voorschoolse educatie. Oprichters van Kindergarden Nederland Olivier de Monchy en Joost Leendertse zien Bright Horizon als beste speler op het gebied van hoogwaardige kinderopvang. ‘Uit onderzoek blijkt dat kinderen door voorschoolse educatie nog beter aansluiten bij de lesprogramma’s op de basisschool. Bij Kindergarden zijn we hier al volop mee bezig, en met de uitgebreide kennis en ervaring van Bright Horizons kunnen wij ons aanbod hierin nog verder uitbreiden.’ Momenteel heeft Kindergarden 22 vestigingen, verspreid over de Randstad, maar de ambitie is om dit de komende jaren uit te breiden.

Kindergarden Academie
Andersom verwacht de CEO van Bright Horizons, David Lissy, dat de samenwerking met Kindergarden voor zijn organisatie meerwaarde oplevert. ‘De Kindergarden Academie, waarmee Kindergarden de beste opvangprofessionals weet op te leiden is slechts één voorbeeld dat bewijst dat Kindergarden de allerbeste aanbieder van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Nederland is. Samen met hun team van toegewijde professionele medewerkers hopen wij het aanbod verder uit te breiden en onze horizon nog verder te verbreden in Europa.’ Bright Horizons heeft kinderopvangcentra in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Canada.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.