Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Moelejaan

Zuid-Limburg staat aan de vooravond van een grote kwaliteitsinvestering voor peuters. Alle Zuid-Limburgse gemeenten hebben met het ministerie van OCW en de provincie een overeenkomst getekend om de taalvaardigheid van kinderen te stimuleren, zodat zij een goede start maken op de basisschool. Dit gebeurt middels VVE. Dit project heet Moelenjaan en ook onze organisatie werkt hieraan mee door vier nieuwe VVE-groepen te starten. Wij zijn hierover nog in onderhandeling met de gemeente, maar doelstelling is om de groepen te starten in de wijken waar veel doelgroepkinderen zitten. Op 29 september geeft Sharon Dijksma, staatssecretaris Kinderopvang, in het Rodastadion de aftrap voor het project. De groepen zullen 1 januari 2009 moeten starten.  Ik hou jullie op de hoogte.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.