Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving De Groene Giraf gestart

Groene

Kinderopvangorganisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid of zich hier in de toekomst mee bezig willen houden, kunnen weer een gooi doen naar De Groene Giraf. Dit is een stimuleringsprijs voor duurzame ontwikkeling en duurzaamheid in de kinderopvang, en werd vorig jaar voor de eerste keer uitgereikt.

Drie categorieën
Net als in 2011 kan de prijs in drie verschillende categorieën worden gewonnen: een prijs voor de meest duurzame kinderopvangorganisatie, de meest duurzame bso en het meest duurzame kinderdagverblijf. In 2011 wonnen 2Samen (Den Haag), Ons Kindercentrum (Culemborg) en De Tweeling (Nijmegen). Op vrijdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, worden de negen genomineerden bekendgemaakt. In november worden de drie winnaars bekend gemaakt.

Checklist
Meedoen betekent ook een schat aan informatie om nog meer te doen met duurzaamheid. In de vragenlijst van De Groene Giraf staan allerlei tips. Deelnemers van vorig jaar gebruikten deze lijst als checklist voor hun eigen duurzame beleid.

Meld je aan >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.