Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

inhoud KO juni

cover

Mei 2007 

Deze maand in het vakblad voor professionals:Nieuwe kansen Wil je meer uit je vak en uit jezelf halen? Of je werk nóg interessanter maken? Met de opleidingen Vakleidster Muziek of Peuterdansdocent gaat dat zeker lukken. Integratie Een mix van peuterspeelzaal en kinderdagverblijf, werkt die in de praktijk? In een kindercentrum voor Zorg & Ontwikkeling combineert Kinderstad in Tilburg de sterkste punten van deze twee.Een veilig honk De opvang van peuters en kleuters en die van tieners: twee verschillende werelden. Bij BSO Schildersbuurt in Groningen kunnen ze allemaal terecht, van drie tot vijftien jaar. Een bijzondere bso.Oog voor talent Kinderen bekijken en verklaren de wereld op hun eigen manier. Wie goed naar peuters kijkt, ziet hun verbazingwekkende talenten. TalentenKracht wil opvoeders trainen om dat te zien.en verder ….

  • Uitslag enquêtes naam leidster
  • Bezoek aan Denemarken
  • Nieuw meetinstrument in de kinderopvang (klik hier voor een eerder verschenen  artikel daarover in Management Kinderopvang)
  • Ontwikkelingspsychologie in vogelvlucht, afl. 3
  • Bso van het Jaar: de winnaar

en de rubrieken:

In het juninummer van Kinderopvang: Werken met Korzcak – Anderstalige kinderen – Voorlezen, twee projecten -Verrassende vakantieopvang in de bso – Overgewicht bij kinderen – Anders bekeken, afl. 2  

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.