Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

HR MANAGER (28 – 32 uur per week verdeeld over 4 dagen, nieuwe functie)

Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, zes peuterspeelgroepen en zeven buitenschoolse opvanglocaties. Er wordt wijkgericht gewerkt. IKC ontwikkeling met onderwijs en andere ontwikkelpartners is een belangrijk speerpunt waar goede stappen in zijn gemaakt. 100 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend. Ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de medewerkers, de organisatie, de diensten en de externe samenwerkingsrelaties.

Bij Kinderopvang SKR is vanuit de groei van de organisatie een nieuwe positie ontstaan van:

HR MANAGER
(28 – 32 uur per week verdeeld over 4 dagen, nieuwe functie)

Deskundige HR sparringpartner met een leidinggevende rol. Veelzijdige, brede functie van A tot Z in een middelgrote, maatschappelijk organisatie met 100 medewerkers.

Wat wordt jouw functie?

In deze functie werk je samen met drie Clustermanagers, met de collega’s van het centraal bureau, de pedagogische teams en met de Directeur/Bestuurder aan een zo goed mogelijke dagelijkse kinderopvang en aan de ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers.

Om dat te realiseren zorg je vanuit de strategische koers van de organisatie die wordt vastgesteld door het MT, voor de vertaling ervan naar het HR beleid en naar de HR afdelingsdoelstellingen.

En voor de (begeleiding van de) implementatie en de borging ervan. Daarvoor stel je HR beleid en -protocollen op, ontwikkel je actuele HR methodieken en adviseer en begeleid je Clustermanagers en medewerkers bij de uitvoering. Je geeft leiding aan de HR afdeling (vier parttime medewerkers) en voert zelf operationele HR werkzaamheden uit. In deze nieuwe functie werk je aan de optimale inrichting van de HR processen van de afdeling en binnen de organisatie. Je volgt de ontwikkelingen in de maatschappij, het HR werkgebied en de sector Kinderopvang. Gevraagd neem je voor HR thema’s deel aan het MT overleg en daarvoor ben je een deskundig sparringpartner voor het HR proces. Je rapporteert aan de Directeur/Bestuurder.

Wat vragen wij van jou?

• Een afgeronde relevante HBO opleiding (HRM of vergelijkbaar). HBO+ werk- en denkniveau.
• Meerdere jaren actuele ervaring als HR adviseur of HR manager.
• Ervaring in één of meer organisaties in het sociale/maatschappelijke domein. Was dit in de kinderopvangbranche dan is dat een pre.
• Leidinggevende vaardigheden en een visie op leiderschap.
• Helicopterview, analytisch en sterke externe en interne oriëntatie.
• Goede sociale vaardigheden.
• Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) op verschillende functieniveaus.
• Gedegen en actuele kennis van het arbeidsrecht.
• Ervaring met werving en selectie. Kennis van actuele recruitment technieken.
• Eigentijdse visie op verzuimbeleid en ziekteverlof.
• Een ontwikkelingsgerichte werkhouding.
• Proactief en goed kunnen schakelen in verschillende werkzaamheden.
• Sterk in samenwerken en verbinden (binnen en buiten de organisatie).
• Een procesgerichte, gestructureerde en planmatige werkwijze.
• Een flexibele werkhouding, enige flexibiliteit in werktijden.
• Humor.

Wat biedt Kinderopvang SKR jou?

• De arbeidsvoorwaarden zijn ingedeeld in schaal 10 van de CAO Kinderopvang (minimaal € 3.205,- en maximaal € 4.307,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, basis januari 2021).
• Een bewegende omgeving waarin je kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.
• Je zal veel ruimte hebben voor inbreng van jouw ideeën voor ontwikkeling.
• Een inspirerende, slagvaardige, positieve en warme werkomgeving met korte lijnen.
• Een team van betrokken en loyale medewerkers.
• Het invulling kunnen geven aan een nieuw te ontwikkelen positie.

Solliciteren

Wij hebben de werving en de voorselectie van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief met CV z.s.m. ter attentie van Margit de Lange van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang o.v.v. ‘SKRHR07’ via het
e-mail adres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. De sluitingsdatum is 21 december 2020.

Na video voorselectiegesprekken via Teams met Margit de Lange zal een selectie worden gemaakt van kandidaten die worden uitgenodigd voor de vervolgprocedure bij Kinderopvang SKR.

Op woensdag 6 januari 2021 in de avond zijn de eerste gesprekken gepland.
Op dinsdag 19 januari 2021 in de avond zijn vervolgens de tweede gesprekken gepland.
Aan de kandidaten die hiervoor worden uitgenodigd, wordt gevraagd een opdracht voor te bereiden.

Indien genoemde data jou niet uitkomen dan lezen wij dat graag in jouw motivatiebrief. Wij zullen dan uitkijken naar een oplossing. Referenten zullen worden gebeld op een later moment in de procedure.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je een e-mail sturen met jouw vragen en contactgegevens aan Van Hek & Lelieveld via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Margit of een collega zal op een passend moment telefonisch contact met jou opnemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.