Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ministerie werkt toe naar het nieuwe toezicht

Het nieuwe toezicht op de kinderopvang gaat op 1 januari 2017 in. Tot die tijd werkt het ministerie van Sociale Zaken in vier deelprojecten toe naar dit moment. Er moet van alles gebeuren om toezichthouders, gemeenten, maar ook kinderopvangeigenaren voor te bereiden op dit moment. Martin Flier, directeur Kinderopvang van het ministerie lichtte tijdens Kinderopvang Live toe welke vier deelprojecten er zijn.
Ministerie werkt toe naar het nieuwe toezicht
Foto: ANP

Met

Registreren

2 REACTIES

  1. Benieuwd of de toezichthouders van de GGD deze slag kunnen maken. In plaats van ‘vinkend’ te controleren zonder na te hoeven denken moeten ze de materie gaan begrijpen, alleen dan kunnen ze een oordeel geven of de pedagogiek toereikend is. Dat zal nog tot de nodige discussies gaan leiden en verschillende inzichten tussen gemeenten/GGD-organisaties. Ik ben benieuwd of de GGD het gaat lukken om haar personeel deze slag te laten maken. De accountancy is er al 20 jaar mee bezig en we kennen het resultaat vanuit de media……

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.