Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties7

Helft bestuurders Brancheorganisatie stapt op

Het rommelt in het bestuur van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Drie van de zes bestuursleden hebben hun bestuurstaken neergelegd nadat leden in een motie hadden gevraagd om een andere verdeling van bestuursprofielen. Aanleiding daarvoor is een nieuw bestuursmodel waarin de drie, volgens een meerderheid van de leden, niet zouden passen.
<p>Volgens de drie opgestapte bestuursleden ontbreekt er een breed gedragen visie op de toekomst van de Branchevereniging.</p>
Volgens de drie opgestapte bestuursleden ontbreekt er een breed gedragen visie op de toekomst van de Branchevereniging. - Foto: ANP

De

Registreren

7 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Geachte heer/mevrouw Keijser en Bakker, 

    Als lid ontvang ik enkele malen per week van de Branche Organisatie Kinderopvang nieuwsberichten. Ook hierover zijn de leden geïnformeerd, zowel via de mail, als extra Algemene Leden Vergaderingen.  Misschien heeft u uw juiste emailadres niet aan uw brancheorganisatie doorgegeven?
    Met vriendelijke groet,
    Carlien Langelaan

  3. Ik ben maar een kleine ondernemer en betaal best veel aan deze club. Ik heb eerlijk gezegd al langer niet zo’n vertrouwen in deze organisatie. Heb ook het idee dat er voor de kleine ondernemer niet zo veel gedaan wordt door deze mensen. De nieuwsberichtgeving op kinderopvangtotaal is eerlijk gezegd actueler en lees ik veel vaker dan op de site vd brancheorganisatie. Maar dat is mijn mening.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.