Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Grote verschillen inschrijfkosten LRK per gemeente

inschrijfkosten

De

Registreren

3 REACTIES

 1. Ik heb nog nooit een rekening ontvangen van de Gemeente Kampen. Heb inmiddels contact gehad met de Gemeente en zij hebben aangegeven dat dit HUN KOSTEN zijn en dat het (nog) niet door berekend/gefactureerd wordt aan de gastouder of de aanvrager het gastouderbureau.
  Naar mijn idee is de vraagstelling van RTL of wie het onderzoek heeft verricht niet helemaal juist/volledig geweest.
  De vraag: Wat kost de registratie van een gastouder in het LRK? Zou als antwoord kunnen hebben van een Gemeente WAT HET DE GEMEENTE KOST.
  Vraag stelling zou moeten zijn:
  Zijn er kosten verbonden aan het inschrijven van een gastouder bij uw Gemeente voor het gastouderbureau?
  Jammer, dat gastouderopvang hiermee zo negatief in het nieuws komt, vind ik niet nodig net nu de vraag naar gastouderopvang aan het toenemen is.

 2. Lees alle reacties
 3. Dat ze beweren dat die 1000 euro zes uur werken kost verbaasd mij niets, het blijven ambtenaren, maar dat die 1000 euro volledig opgaat aan die zes uur werken wel. Sommetje: 1000:6= 166,67
  Dat wil ik ook wel verdienen, ik denk dat ik maar eens ga solliciteren bij de gemeente 😉

 4. Ik snap niet hoe het kan dat gemeenten gastouders een rekening sturen als er een nieuw gastkind bijkomt,zij wetend dat toch helemaal niet?Dit gaat immers alleen via het gastouderbureau? Jammer dat de gemeente Zoetermeer er nog niet opstaat,ik ga er vanuit dat die geen geld berekenen.Wat zal het volgende zijn om de gastouderopvang kapot te maken?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.