Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Groningse kinderopvang haalt 153 gevulde kratten op voor voedselbank

Bijna dertig locaties van kinderopvang SKSG hebben deze maand voor 7.650 euro aan houdbare en verse voedingsproducten en verzorgingsartikelen opgehaald voor de Voedselbank Stad Groningen.

Dat meldt nu.nl. Er werden 153 kratten afgeleverd bij de voedselbank.

Ouders en verzorgers van kinderen die worden opgevangen bij SKSG, konden de afgelopen weken voedingsproducten inleveren op hun locatie. ‘Hiermee kunnen we onze cliënten zeker een paar maanden voorzien van een goedgevulde boodschappentas,’ aldus Jack Koops van de Voedselbank Stad Groningen.

Ook scholen doen mee

De actie van SKSG staat niet op zichzelf. De afgelopen periode hebben meerdere bedrijven en instellingen acties georganiseerd voor de voedselbank. ‘We verkeerden in de mooie positie dat er heel veel inzamelingen plaatsgevonden hebben, veel meer dan vorig jaar,’ aldus Koops.

Met name scholen hebben zich massaal aangemeld om in te zamelen. ‘Dit zal ongetwijfeld ook te maken hebben met onze oproep om vanwege de coronacrisis ons meer te ondersteunen.’

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.