Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gelderse kinderopvangorganisaties sluiten aan bij Skar Groep

SPA (Stichting Peutercentra Arnhem) en SPO (Stichting Peutercentra Overbetuwe) en Skar Groep, onderdeel van Wij zijn JONG, gaan per 1 april 2022 fuseren. Het gaat in totaal om 34 locaties voor peuterspeelzaalwerk en 3 locaties voor buitenschoolse opvang in de gemeenten Arnhem en Overbetuwe.
SPA Locatie De Lapjeskat

SPA, SPO en Skar Groep zijn geen onbekenden voor elkaar, aldus Jaco Donselaar, voorzitter van de raad van bestuur Wij zijn JONG. ‘Als maatschappelijk ondernemers in dezelfde regio werken we al op meerdere gebieden en op meerdere locaties samen.’

De aansluiting van SPA en SPO bij Skar Groep betekent volgens Donselaar een versterking voor alle betrokken partijen. ‘Hiermee kan een nog betere invulling gegeven worden aan de gezamenlijke maatschappelijke opdracht.’

Voorbereidingen

De periode tussen 1 januari en 1 april 2022 wordt gebruikt om in samenwerking de nodige voorbereidingen te treffen. Na de formele aansluiting wordt toegewerkt naar verdere culturele en bedrijfsmatige integratie binnen de Skar Groep.

‘Wij kijken uit naar onze samenwerking en hebben veel vertrouwen in onze gezamenlijke toekomst,’ aldus Donselaar.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.