Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GDKK Henriette Kikken

GDKK Henriette Kikken

Klein en zelfstandig blijven of overnemen/fuseren?
Workshop door Henriëtte Kikken (Smart Group) tijdens de Grote dag voor kleine kinderopvangorganisaties

De Smart Group is sinds 1996 actief in de kinderopvangsector en heeft de sector enorm zien veranderen: van teveel vraag naar teveel aanbod en weer terug. Het is nog niet zo eenvoudig om daar als (kleine) organisatie constant in mee te bewegen. Voor sommige organisaties is alleen doorgaan niet realistisch meer. Maar een overname of fusie is begrijpelijkerwijs ook een gevoelskwestie. Waar je in een kleine organisatie de touwtjes volledig zelf in handen hebt, moet je de verantwoordelijkheid onder een grotere paraplu automatisch delen. Loslaten dus, en bij een eigen onderneming is dat niet zo gemakkelijk. Al zal het voor andere ondernemers de enige uitweg zijn.

Op de Grote dag voor kleine kinderopvangorganisaties zal Henriette Kikken, directeur van Smart Group Consulting KOV een workshop geven over die keuze: zelf doorgaan of fuseren/overnemen? Welke motieven spelen een rol in de keuze die je maakt? Hoe kom je tot een besluit en waar moet je op letten?
Zit u in een vergelijkbare situatie? Dan is deze workshop een aanrader.

De workshop wordt aangeboden tijdens de Grote dag voor kleine kinderopvangorganisaties dat op woensdag 3 oktober plaatsvindt in Ede. Bekijk hier het volledige programma. Boeken voor 1 september betekent 50 euro korting op de toegangsprijs.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.