Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Gastouders Kinderopvang Walcheren voortaan herkenbaar

Gastouders Kinderopvang Walcheren voortaan herkenbaar

Alle gastouders van gastouderopvang Kinderopvang Walcheren (KOW), die ingeschreven staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) hebben sinds kort een bordje aan de deur met de tekst erkend gastouder. Hiermee wordt duidelijk aangegeven dat de gastouder voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Herkenbaar
De kwaliteit van kinderopvang is op het moment vaak onderwerp van gesprek. Daarom wil KOW met deze herkenbare bordjes laten zien dat ze samen met de gastouders werkt aan de kwaliteit van gastouderopvang. Ingeschreven staan in het Landelijk Register Kinderopvang betekent dat deze gastouders voldoen aan de Wet Kinderopvang en met regelmaat gecontroleerd worden door de GGD. Ook hebben de ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Trots
De gastouders zijn heel blij met dit gebaar: Esther van Kessel: ‘Ik ben er trots op dat het bordje naast m’n deur hangt. Zo kunnen alle voorbijgangers zien dat ik gastouder bij Kinderopvang Walcheren ben en kwalitatief goede opvang biedt.’

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.