Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Driekwart kinderopvangondernemers heeft vraaguitval

Vraaguitval

In

Registreren

1 REACTIE

  1. De overheid heeft in 2005/2006 aangegeven dat er voor ouders voldoende keuze moest zijn m.b.t. de kinderopvang. De zo genaamde marktwerking, vraag en aanbod. Niet op heel veel wachtlijsten staan tegen betaling (wat in die jaren normaal was) en dan maar afwachten, waar of wie het eerste was met het aanbieden van een kindplaats.
    Naar mijn inziens is dit nu op het pad gekomen van de kinderopvang. Veel verschillende soorten opvang en veel aanbieders, met veel m2, ouders hebben het voor het kiezen. Aantal geboortes is afgenomen in 2011 t.o.v. 2010 en ik verwacht dat het dit jaar ook nog afneemt. Een natuurlijk (tijd)proces.
    In de Kinderopvangtoeslag is flink gesneden. Waardoor ouders ook andere soorten opvang zijn gaan overwegen/gebruiken.
    Voor veel ondernemingen en ondernemers is dit niet wat ze willen horen, maar wel de realiteit. Ouders willen goede kinderopvang tegen een redelijk prijs en waar er ruimte is voor flexabiliteit e.d. en als kinderopvangaanbieder moet je onderscheiden.
    Ik wens de (vernieuwende) ondernemers in de kinderopvang gezonde creatieve geest toe, waarbij samenwerken aan kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.