Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Doe mee aan de Benchmark Kinderopvang

Waarborgfonds Kinderopvang en Ruimte voor Onderwijs en Kinderopvang roepen ondernemers op om de Benchmark Kinderopvang 2013 in te vullen. Met de Benchmark kunt u uw financiële situatie vergelijken met gemiddelde cijfers en die van vergelijkbare kinderopvangorganisaties in heel Nederland.
Doe mee aan de Benchmark Kinderopvang
Foto: ANP Photo

Meedoen aan de Benchmark is gratis. Waarborgfonds Kinderopvang gebruikt de gegevens anoniem voor het jaarlijkse Sectorrapport Kinderopvang.

 

Financiële informatie
Door de Benchmark in te vullen, krijgt u inzicht in kengetallen, solvabiliteit, rentabiliteit en liquiditeit. Er is aandacht voor de opbouw van uw balans en de winst- of verliesrekening. Verder kunt u de financierbaarheid van uw kinderopvangorganisatie bekijken en of u voldoet aan de gouden balansregeling.

 

Vragenformulier CBS
Op de website van de Benchmark staat een voorbeeld van hoe een rapport eruit kan zien. Zodra de Benchmark is ingevuld, vervalt de verplichting om het vragenformulier van het CBS ‘Jaarstatistiek Welzijnswerk en Kinderopvang’ in te vullen. Het Waarborgfonds stuurt de gegevens uit de Benchmark namelijk door naar het CBS.

 

Lees meer op www.benchmarkkinderopvang.nl >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.