Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Denk mee over nieuwe campagne voor werken in de kinderopvang

De kinderopvangsector kampt in sommige delen van het land met grote personeelstekorten. Werken in de kinderopvang is vaak intensief, maar ook ontzettend waardevol en leuk om te doen. Om dat te promoten komt er een landelijke campagne, maar het Arbeidsmarktplatform wil graag eerst in gesprek met pedagogisch professionals.
Fotolia

Er komt een landelijke campagne voor het werken in de kinderopvang. Want het is niet alleen hoge werkdruk, personeelstekorten en steeds meer wettelijke regels die de klok slaan in de sector. Werken als pedagogisch professional is belangrijk werk, uitdagend, verrassend en, als het goed is, krijg je flinke waardering van kinderen en ouders.

In gesprek

Om de landelijke campagne goed in te steken, willen de initiatiefnemers binnen het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang (waaronder ook de branchepartijen) graag in gesprek met de pedagogisch medewerker of pedagogisch coach.

Werksessie

Daarom vinden er werksessies plaats op donderdag 31 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur in Utrecht. In de werksessie krijgen de aanwezigen de eerste versie van de landelijke campagne te zien. Daarnaast wil het Arbeidsmarktplatform in gesprek met pedagogisch professionals over wat het werken in de kinderopvang voor hen zo leuk en bijzonder maakt. Ook worden de minder leuke kant van het werk besproken.

Campagne ontwikkelen

Er zijn verschillende ideeën voor de campagne, deze worden getest tijdens de werksessie. Op die manier kunnen professionals helpen om een campagne te ontwikkelen die helemaal past bij de kinderopvang.

Deelname

Deelnemen? Reiskosten worden vergoed, en deelnemers ontvangen een attentie. Lukt het niet om op bovengenoemde datum te komen, maar wil je wel graag meedenken? Laat contactgegevens achter, zodat het communicatiebureau telefonisch contact kan opnemen. Klik hier voor deelname >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.