Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Branchevereniging Ondernemers in de Kinderopvang

De Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang is een jonge en groeiende vereniging die de belangen behartigt van Nederlandse ondernemers die professionele opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

Het secretariaat van de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang is een kenniscentrum op alle beleidsterreinen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. De helpdesk helpt snel met waardevolle en praktische adviezen. Belangrijke thema’s zijn kwaliteitsbeleid, bedrijfsvoering, arbeidsvoorwaarden/CAO, sociaal beleid, ARBO, rechtspositieregelingen, fiscale vraagstukken en verzuimbeleid. Eén telefoontje of één e-mailtje en je beschikt over de kennis en ervaring van grote en kleine ondernemers, zonder overbodige ballast. De 14-daagse Nieuwsbrief geeft leden waardevolle informatie over actuele ontwikkelingen en belangwekkende publicaties.

Op de website leest u meer over de activiteiten van de Branchevereniging en over het lidmaatschap.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.