Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Data en locaties bekend GGD GHOR-bijeenkomsten juni

Vanwege het succes van de IKK-bijeenkomsten door GGD GHOR Nederland in maart en april, worden er in juni drie extra informatiebijeenkomsten gehouden over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen in de kinderopvang. De data en locaties zijn bekend gemaakt.
Adobestock

Afgelopen maart en april heeft GGD GHOR door het hele land een bijeenkomsten gehouden voor ondernemers in de kinderopvang. Centraal tijdens deze bijeenkomsten stond het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen van de kinderopvang. Ondernemers werden voor deze bijeenkomsten allemaal per brief uitgenodigd. Vanwege de grote belangstelling en beperkte plaatsen werd besloten om in juni drie extra bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten hebben dezelfde inhoud als de bijeenkomsten in maart en april.

Data en locaties

  • Dinsdag 4 juni 2019 in NBC Congrescentrum in Nieuwegein
  • Donderdag 13 juni 2019 in de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
  • Dinsdag 18 juni 2019 in het Willem II stadion in Tilburg

Tijden

De bijeenkomsten starten om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en duren tot ongeveer 17.00 uur. De bijeenkomsten gaan specifiek over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen voor 2019 en 2023, zoals de BKR en de pedagogisch beleidsmedewerker. Daarnaast krijgt men informatie over het toepassen van het herstelaanbod, voorschoolse educatie en de ontwikkeling rond flexibele inspectieactiviteit. Het programma bestaat uit een plenaire presentatie door GGD GHOR over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen van 2019 tot 2023 waarna er ruimte is voor vragen. Na afloop is er een netwerkborrel.

Aanmelden kan via deze link >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.