Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dag van de Pm’er / Gastouder in volle gang

Vandaag worden pedagogisch medewerkers en gastouders in het zonnetje gezet. Het is de Dag van de Pedagogisch Medewerker/ Gastouder. Wat gebeurt er zoal in het land? Wij houden het bij.
DagvdPM-er-iStock.jpg
Van een bloemetje tot complete feesten; de acties die vandaag plaatsvinden zijn zeer divers. - Foto: iStock

Op Twitter stromen de felicitaties voor pedagogisch medewerkers en gastouders binnen. We delen er een aantal:

Acties in het land

Van een bloemetje tot complete feesten; de acties die op de Dag van de Pm’er plaatsvonden waren zeer divers. Bij Kinderopvang Bathmen had de oudercommissie de rode loper voor pm’ers uitgerold. Voor de koffietafel hadden ze lekkere versnaperingen neergelegd. Kinderdagverblijf Sportlaan (Partou Kinderopvang) trakteerde de pedagogisch medewerkers op een heerlijke gezichtmassage en gastouders van de Stichting Kinderopvang Noordoostpoler kregen vandaag allemaal een rode roos. Het is maar een kleine greep uit alle initiatieven die er waren.

Prijzenregen

Ook de redactie van Kinderopvangtotaal zat niet stil. Via onze Facebookpagina werden bijna elk uur mooie prijzen weggegeven aan pedagogisch professionals. Wat te denken van Nijntje-boeken, vrijkaarten voor de beurs Ouders Natuurlijk en een Masterclass Overdrachtsgesprekken van Parenticom. Bekijk de Facebookpagina van Kinderopvangtotaal voor alle acties.

Korting op tijdschrift Kinderopvang

Tijdschrift Kinderopvang heeft van de feestdag een hele feestmaand gemaakt. Nog de hele maand september is het vakblad voor de helft van de abonnementskosten te bestellen. Wil je profiteren van deze grote korting? Bestel het abonnement hier.

De onlangs opgerichte Beroepsvereniging PPINK (voor pedagogisch professionals in de kinderopvang) heeft op de Dag van de Pedagogisch Medewerker de Pedagogisch Professional van het Jaar bekendgemaakt. Dit is Marloes van den Berg (32) uit Den Bosch. Lees meer over haar uitverkiezing.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.