Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Catalpa wordt Estro

Catalpa, moederorganisatie van onder andere Catalpa Kinderopvang, B4KIDS, Kinderopvang Compagnie en uk heet voortaan Estro. Dat betekent dat de naam Catalpa Kinderopvang blijft bestaan, maar alleen bij de dochterorganisatie.

Inspiratie en passie
Sabine Kloos, algemeen directeur Estro legt uit: ‘Het gebruik van dezelfde naam als moederorganisatie van een van de dochterorganisaties zorgt geregeld voor verwarring. Voor ons is nu het moment aangebroken om als moederorganisatie van de gehele groep meer naar buiten toe te treden en te laten zien wie wij zijn en waar we voor staan.’ Estro is een oud Grieks woord en betekent vrij vertaald inspiratie en passie. Het wordt gebruikt voor een betrokken persoon met creativiteit, energie en drive.

Volgende stap
Met de nieuwe naam introduceert Estro een volgende stap in haar ambitie om van verregaande betekenis te zijn binnen de sector. Kloos: ‘Marktwerking is er sinds 2005 en dat maakt de kinderopvang tot een relatief jonge sector. Wij willen nu samen met verschillende betrokken partijen in een open dialoog een volgende stap zetten in de ontwikkeling van deze branche.’ Volgens een woordvoerder van Estro hoeven we niet meteen te denken aan meer overnames binnen de kinderopvangsector op korte termijn, maar wel aan het uitbreiden van aanpalende diensten zoals de samenwerking met tijdschrift Margriet en Tempo Team in het project Work4Women.

Bekijk de nieuwe website >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.