Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bso van het Jaar 2013

In 2013 wordt de Bso van het Jaar weer gekozen. Wie is er trots op zijn of haar bso en wil dit delen met de redactie Kinderopvang? In een dorp of een stad, van een grote organisatie of juist niet, met een specialiteit of algemeen: alle bso’s met kwaliteit nodigen we uit om mee te doen!

Download het deelnameformulier (in word) en laat ons weten waarom jullie de Bso van het Jaar 2013 moeten zijn! Insturen kan tot 1 februari 2013. Stuur het formulier via de post of via e-mail voor 1 februari 2013 naar: Redactie Kinderopvang, Postbus 152, 1000 AD Amsterdam en/of mail o.v.v. Bso van het Jaar naar kinderopvang@reedbusiness.nl

Uit alle inzendingen nomineren we drie bso’s. Deze drie komen in de spotlight te staan: een jury stelt vragen en er komt een cameraploeg op de locatie langs. Op het Jaarcongres Kinderopvang in april worden de filmpjes van alle drie de locaties vertoond en wordt daarna de winnaar bekend gemaakt. Bekijk alle voorwaarden in het Reglement >>

De winnaar
De winaar gaat ervan door met een prijs, beschikbaar gesteld door de firma Heutink ter waarde van 1000 euro én met het prachtige kunstwerk dat het hele land doorgaat als wisseltrofee.

Foto aan de rechterkant: ANP, Robert Vos

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.