Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bso De Koekoek genomineerd voor Waardevol Werk Award

Bso De Koekoek genomineerd voor Waardevol Werk Award

Het team van de Utrechtse bso De Koekoek (van Kinderopvangorganisatie Ludens) is één van de zes genomineerden voor de Waardevol Werk Award, een prijs van de Abvakabo FNV. Met deze prijs vraagt de vakbond aandacht voor de waarde van het werk dat in de publieke sector dagelijks wordt verzet.

Liefdevol en enthousiast!
De zes kanshebbers zijn geselecteerd op hun betrokkenheid en inspirerende werk voor de ander, soms onder moeilijke omstandigheden, een hoge werkdruk of met beperkte middelen. Het team van bso De Koekoek is door ouders aangedragen. ‘Mijn zoon en ook zijn vriendjes vinden hier een ontspannen ontmoetingsplek na school. Het voortdurende enthousiasme van de medewerkers, hun creativiteit om altijd weer wat leuks te verzinnen maar ook hun pedagogische inzicht en (liefdevolle) interesse in de kinderen verdient een waardevol werk award! Sinds dit team op de BSO de Koekoek werkzaam is, kan ik met een gerust hart aan het werk. We vertellen deze dames te weinig hoe waardevol hun werk is. Ze zorgen immers dagelijks voor ons meest waardevolle “bezit”: onze kinderen!’

De genomineerden
De Koekoek is de enige genomineerde partij vanuit de kinderopvang. De andere vijf genomineerden zijn:

  • Het Team Neonatologie verpleegkundigen in het AMC in Amsterdam
  • Veronie van Ingen, inhoudelijk manager jeugdbescherming team Amersfoort, William Schrikker Groep
  • Jan Vossen, klantmanager Sociale Zaken en Werkgelegenheid bij de gemeente Alkmaar
  • Peggy Hemessen, activiteitenbegeleidster bij het Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan de Rijn
  • Jan Sanders, IC-verpleegkundige bij het Flevoziekenhuis Almere

De Award, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, zal op 17 mei tijdens een feestelijke avond in thetaer Spant! in Bussum worden uitgereikt.

Lees hier meer over de genomineerden >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.