Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Josien Frinking – Handig, zinvol, leerzaam

Uitpuilende inbox
Op internetfora en in mijn inbox kom ik de meest uiteenlopende – en steeds terugkerende vragen tegen. Ik verbaas me nog steeds over het ontbreken aan informatie waar met name gastouders en kleine gastouderbureaus naar moeten zoeken.

De tien van Josien
Daarom hebben tijdschrift Kinderopvang en ik de handen ineen geslagen. In 2011 maken we een gastouderrubriek in het vakblad Kinderopvang. Tien maanden lang beantwoord ik de meest voorkomende en actuele vragen. “De tien van Josien”. Vragen over belastingzaken, wanbetalers, opvangvragen en juridische vragen. Handig, zinvol & leerzaam.
Het handige van tijdschrift Kinderopvang is dat er over de hele branche veel nieuws in staat, en niet alleen over gastouderopvang. Een kijkje in de professionele keuken van de buren als bonus dus.

Twintig jaar Kinderopvang
Dit jaar bestaat tijdschrift Kinderopvang twintig jaar. Lees je Kinderopvang nog niet, of kende je dit vakblad nog niet, neem dan nu een abonnement. Voor vijftien piek heb je de eerste drie nummers al te pakken. De kosten zijn bovendien nog eens belastingaftrekbaar. Handig! Ook voor ouders is het leuk om bij jou thuis eens door het tijdschrift te kunnen bladeren.

Stuur in, stuur op
Heb je trouwens een dringende of brandende vraag over gastouderopvang. Of onbeantwoorde vraag waar je al weken naar zoekt. Of een vraag die je graag met vakgenoten wilt delen, stuur je vraag dan naar de redactie (info@kinderopvangtotaal.nl) onder vermelding van “Josien”. De leukste, beste en meest voorkomende vragen worden behandeld in het volgende nummer van tijdschrift Kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.