Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – TV-serie Opvoeden

Jolanda Rikers - TV-serie Opvoeden

Kinder Opvang Kerkrade maakt onderdeel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin. We investeren hiervoor in 1 baliemedewerkster uit onze organisatie, maar krijgen hier ook veel voor terug. Zo zitten we regulier met de beleidsmedewerkers en wethouders van de gemeente en andere zorgpartners aan tafel en hebben we onlangs een subsidie gekregen voor het maken van opvoedfilmpjes.

Zoals jullie wellicht al eerder in mijn blogs hebben gelezen, hebben we ter gelegenheid van ons jubileum het character ‘Kokkie’ gelanceerd. Kokkie gaat de hoofdrol vervullen bij deze opvoedfilmpjes. De overige acteurs zijn ouders, kinderen en medewerkers van Kinder Opvang Kerkrade. Met het motto ‘beelden zeggen meer dan woorden’ hopen we hiermee met name de doelgroep met taalachterstanden te bereiken. Alles staat in het teken van de zorgketen rondom het gezin, anders kregen we de subsidie natuurlijk niet.

‘Met het motto ‘beelden zeggen meer dan woorden’ hopen we hiermee de doelgroep met taalachterstanden te bereiken’

Het worden vier filmpjes van elk vier minuten met de volgende thema’s: Lekker eten, Lekker slapen, Samen spelen en Samen sporten. Deze week vinden de opnames plaats door een professioneel productiebedrijf. We vinden het reuze spannend en zijn benieuwd naar het resultaat. Dit laat helaas even op zich wachten, want pas dit najaar verschijnen de filmpjes op de lokale TV. Hebben we wel weer iets om naar uit te zien.

Rest mij nog jullie een fijne vakantie te wensen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.