Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Sociale media

Een belangrijk project voor 2011 is het ontwikkelen van Sociale media voor medewerkers en relaties. Ik heb hiervoor een externe adviseur in de arm genomen. Samen hebben we een projectplan opgezet waarbij we ons eerst richten op het maken van een platform voor medewerkers en daarna voor ouders.

Papieren cultuur
Vandaag zijn we officieel gestart met het project en hebben we ook enkele locaties bezocht. Al snel kwam alle administratieve rompslomp met HKZ, RI&E, GGD op de proppen. In de speelzalen kwam daar nog het hele VVE-gebeuren bij. Opvallend hierbij is dat we nog steeds leven in een papieren cultuur, ondanks alle digitale voorzieningen. Ik merk wel dat de ‘jongere’ medewerker meer gebruik maakt van de beschikbare data op ons werknemersportal.

Wie werkt er met social media?
Daarnaast zou ik graag in contact willen komen met kinderopvangorganisaties die actief werken met sociale media, zoals een eigen platform. Misschien hoeven we het wiel niet meer zelf uit te vinden en leren van de ervaring van anderen. Ik hoor graag van jullie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.