Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Niet minder maar meer

Een nieuw jaar is een uitstekend moment om goede voornemens te hebben. Veelal staan die voornemens in het teken van minder: minder eten, minder roken, minder drinken, etc.
Bij Kinder Opvang Kerkrade staan deze voornemens vooral in het teken van meer!

Zo hebben we ons het volgende voorgenomen:
Meer kwaliteit: voor september 2008 gaan we ons HKZ certificaat halen
Meer opleiden: alle medewerkers krijgen een opleiding
Meer bewegen: we starten met de gegunde subsidie van de Provincie een sportcarrousel
Meer tevredenheid: zowel voor medewerkers als klanten/kinderen
Meer plezier: in navolging van het succesvolle jubileumjaar, hebben we ook dit jaar weer diverse evenementen op het programma staan: zo lopen we 2 februari met 180 mensen/kinderen mee in kinderoptocht van Kerkrade. Organiseren we 18 juni weer een kinderspektakel op de markt in Kerkrade en vinden op 31 augustus weer onze open dagen plaats.
Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Mijn goede voornemen voor 2008 is meer delegeren, waardoor ik mij meer met de ontwikkeling en innovatie van ons bedrijf kan bezighouden.

Kortom 2008 de beste wensen voor 2008!

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.