Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Herstel valt zwaar

Ik ben sinds vorige week weer voor halve dagen op kantoor. De andere helft werk ik van thuis. Ik zit nog stevig aan de antibiotica voor de komende maand en ik merk dat dit ook een zware wissel trekt. Vooral wat grotere vergaderingen vallen mij zwaar. Ik merk dat ik veel minder power heb en dat voelt niet goed. Rustig achter mijn bureautje werken gaat mij goed af. Gelukkig is de ontstekingswaarde in mijn bloed sterk dalend; dit betekent dat ik dus aan de betere hand ben. Gelukkig verblijdden de accountants mij vorige week met mooie liquiditeit- en solvabiliteitcijfers. Aan de andere kant ben ik druk doende met het uitwerken van het nieuwe strategische plan 2010-2013. In Landgraaf zijn we nog naarstig op zoek naar mogelijkheden voor nieuwe locaties. Er is dus genoeg werk aan de winkel…..

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.