Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blog Rebecca Beck – Kinderen houden niet van stilzitten

De laatste weken voor de zomervakantie had mijn dochter steeds minder zin om naar de kinderopvang te gaan. Ik denk dat het kwam doordat alles net wat anders liep: de meeste vaste pedagogisch medewerkers gingen eerder dan ons met vakantie en de groepen waren kleiner. Ze miste een aantal vriendjes en vriendinnetjes in de groep. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze - net als ik - gewoon aan vakantie toe was. Gelukkig kwam na de vakantie de ‘zin in de kinderopvang’ stemming telkens weer terug als we eenmaal op de locatie aankwamen. Ook na afloop bij het ophalen bleek ze steeds een leuke dag achter de rug te hebben.
blog-rebecca-beck-kinderen-houden-niet-van-stilzitten
Rebecca Beck

Terug

Registreren

Rebecca Beck, moeder van een zoontje (6) en dochtertje (4), is specialist bij Kenniscentrum Sport & Bewegen op het gebied van bewegen met kinderen. Van jongs af aan voldoende bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby’s, dreumessen en peuters tot volwassene. Rebecca wil dan ook iedereen inspireren en motiveren om zoveel mogelijk in te zetten op bewegen! In haar werk combineert ze wetenschappelijke en actuele inzichten over bewegen met succesvolle ervaringen uit de praktijk. Haar insteek is om de kennis praktisch bruikbaar te maken en deze te delen.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.