Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Rebecca Beck – De kinderopvang maakt het (beweeg)verschil

‘Op het moment dat de jongens kwamen om sportles te geven vond ze het wel spannend: ze draaide zich om en wilde niet meedoen. Pas toen ik voorstelde om samen mee te doen, gaf ze me haar handje en deed ze hand in hand mee.’ Dit vertelde de pedagogisch medewerker me vorige week toen ik mijn dochtertje van twee ophaalde.
Rebecca Beck

Ik

Registreren

Rebecca Beck, moeder van een zoontje (6) en dochtertje (4), is specialist bij Kenniscentrum Sport & Bewegen op het gebied van bewegen met kinderen. Van jongs af aan voldoende bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby’s, dreumessen en peuters tot volwassene. Rebecca wil dan ook iedereen inspireren en motiveren om zoveel mogelijk in te zetten op bewegen! In haar werk combineert ze wetenschappelijke en actuele inzichten over bewegen met succesvolle ervaringen uit de praktijk. Haar insteek is om de kennis praktisch bruikbaar te maken en deze te delen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.