Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blog Marie – Benut de kennis van de pedagogisch medewerker

Als freelance pedagogisch medewerker zie ik veel verschillende organisaties. De organisaties waar de meeste vraag naar inval is, zijn de grote organisaties. Ze worden alsmaar groter, omdat ze kleine zelfstandige opvangorganisaties overkopen. De inspraak van de pedagogisch medewerker lijkt daarbij te verminderen.
blog-marie-trek-de-kennis-uit-de-pedagogisch-medewerker
Wayhome Studio / Stock.adobe.com

Afgelopen

Registreren

Marie
Marie is oorspronkelijk landbouweconoom. Drie jaar geleden heeft ze de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Ze werkt als freelance pedagogisch medewerker bij verschillende kinderopvangorganisaties. Met plezier werkt ze met baby's en peuters, tegelijkertijd maakt ze zich zorgen over de huidige kinderopvang situatie in Nederland. Ze schrijft hier stukjes over. Hiernaast is zij familieopsteller.

2 REACTIES

  1. wij zijn een klein dagverblijf en de pmers worden in veel dingen betrokken, aanpassen van de tuin, aanschaf van speelgoed, kleur van de binnenruimtes, aanschaffen meubilair. Zij zijn degenen die er mee en in moeten werken en weten vaak wat wel en niet handig is om aan te schaffen. Werkt heel goed. Pmers voelen zich ook verantwoordelijk.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.