Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Zeg het met een filmpje

Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een nieuw strategieplan. Hierbij hebben medewerkers, ouders en stakeholders een belangrijke bijdrage geleverd. Ik ben dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Echter, hoe zorg je er dan weer voor dat deze nieuwe richting beklijft?

Toevallig (toeval bestaat niet) kreeg ik een maand geleden van PJP producties een aanbod om een Kerstvlog te maken. Alhoewel ik dit niet zag zitten, bracht het mij wel op een ander idee. Zou het niet speels zijn als we ons nieuwe plan zouden verfilmen?

Oefff de tijd was wel erg krap. Ik had wel een uitgeschreven plan, een PowerPoint-presentatie en een goed artikel voor onze nieuwsbrief. PJP had al eerder filmpjes op onze locaties gemaakt en gaf aan dat het haalbaar moest zijn. Binnen 1 week was het gefikst en ik ben erg tevreden over het eindresultaat.

Klik hier om het filmpje te bekijken.

Rest mij nog je mooie feestdagen te wensen en vooral veel tijd voor je talent in 2019!

Met feestelijke Eindejaarsgroet,
Jolanda Rikers

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.