Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Parelmoeren feestje

Waarschijnlijk zijn we deze week nog allemaal hijgend bezig met de laatste loodjes van 2016. Dat geldt ook voor mij alhoewel ik veel van de kerst- en eindejaarsbijeenkomsten al eerder heb gehad.
Jolanda Rikers Kinderopvang Opvang Kerkrade.jpg
Kinderopvang Kerkrade laat haar 30-jarige jubileum niet onopgemekrt voorbij gaan.

Zo vierden vorige week met medewerkers dat we de target van 82 nieuwe baby’s in 2016 ruim hadden gehaald. Afgelopen week heb ik dan ook een blije moeder een cheque van € 100 mogen overhandigen voor onze 100ste baby.

Tja meer baby’s levert ons natuurlijk meer omzet op, liefst voor 12 jaar. Een ander bijkomend voordeel van het behalen van de target is dat we hierdoor afgelopen jaar maar liefst € 20.500 hebben gespaard. Dit bedrag mag worden aangewend voor ons 30 jarig jubileum personeelsuitje en  -feestje volgend jaar. Voor dit parelmoeren jubileum hebben we daarnaast nog meer in petto.

‘Onze medewerkers hebben het afgelopen jaar weer tot een succes gebracht’

Zo starten we op 17 januari met een mooie jubileumbijeenkomst alwaar 2 hoogleraren een praatje houden. Sofie Loyens, de eerste hoogleraar op het gebied van onderwijsexcellentie gaat ons op dit gebied wijzer maken. Waarna Paul Leseman, de VVE-professor, ons zijn kijk geeft op VVE . Wil je mee vieren meld je dan aan op onze website.

Ik verheug me in ieder geval enorm op komend jaar, maar nu eerst even de accu opladen. Datzelfde geldt voor onze medewerkers, die afgelopen jaar weer tot een succes hebben gebracht. Als cadeautje voor deze inspanningen hebben we alle medewerkers een mindfulness voucher cadeau gegeven. Gezien het aantal inschrijvingen afgelopen week is dit zeker in goed aarde gevallen.

Rest mij alleen nog iedereen mooie feestdagen te wensen en een zorgeloos vrij 2017!

De vorige keer schreef Jolanda een weblog over meer bereik van bso-kinderen. Hoe dat te realiseren? Jolanda ging op zoek naar een antwoord op deze vraag en neemt de lezer in haar denkproces mee. Lees deze blog

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.