Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blog Jolanda Rikers – Ode aan de pm’er

Ik werk dit jaar alweer vijftien jaar in de kinderopvang.  Dit impliceert dat ik zowel de goede als de slechte tijden al een keer heb meegemaakt. Dit is overigens mijn zevende baan, dus ik weet ook vrij aardig hoe het in andere sectoren werkt. Daarom draag ik deze blog als een ode op aan de pm’er.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Ik

Registreren

2 REACTIES

  1. Ook bij ons zijn de medewerkers super flexibel geweest in Corona tijd en daar buiten. Nooit mopperen en ze stonden gelijk klaar als we ze nodig hadden. Tja, een keertje een ochtendje muren verven of de groep anders indelen in plaats van op de groep werken, nooit gemopper, maar enthousiaste medewerkers, die het super vinden dat ze hun eigen inbreng hebben en daardoor zich ook gewaardeerd voelen.
    Samen zijn we deze onrustige tijd goed doorgekomen. Wel zijn we blij dat het nu weer wat rustiger is, als het gaat om alle regeltjes, administratie en heel blij dat alle kinderen weer mogen komen.
    Wij werken zelf ook als eigenaren op de groep, dit bevalt ons erg goed, je hebt hierdoor hele korte lijntjes, en afgelopen periode werkte dat heel prettig.
    Heel erg trots zijn wij op ons team!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.