Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Nieuw jaar nieuwe kansen

Uitgerust van bijna twee weken vakantie begon ik aan deze week. Immers, een nieuw jaar biedt ook weer nieuwe kansen.
Blog Jolanda Rikers - Nieuw jaar nieuwe kansen

Eigenlijk hebben we 2013 uiteindelijk niet zo slecht afgesloten. Weliswaar een klein, maar positief resultaat. Het ziet er zelfs naar uit dat het resultaat hoger is dan in 2012. Dit komt door de strakke kostenbeheersing in de tweede helft van 2013 en het terugbrengen van de staf.


‘Onze deelname aan de jaarlijkse carnavalsoptocht is een uniek PR-event, waarmee we kunnen etaleren dat KOK the place to be is’

Voor dit jaar verwachten we wel een verdere daling in de kindaantallen, met name dagopvang, maar aanzienlijk minder dan in 2013. Reden te meer om onze organisatie goed onder de aandacht te blijven brengen van prospects. Onze deelname aan de jaarlijkse carnavalsoptocht is zo’n uniek PR-event, waarmee we kunnen etaleren dat KOK the place to be is. Ieder jaar loopt een groot aantal medewerkers samen met ouders en kinderen mee.

Wat schetst mijn verbazing: net in het jaar waarin ‘meedoen’ centraal staat, hebben slechts 15 van de 100 medewerkers aangegeven te willen meelopen. Dit is een absoluut dieptepunt, dat mij ook verdrietig maakt. Daarom heb ik vandaag opnieuw medewerkers gevraagd om mee te doen, desnoods achter de schermen. Ik hoop dat het effect heeft!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.