Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Mijn laatste 100 dagen

Bijna zeventien jaar lang is Kinder Opvang Parkstad het centrum in mijn leven geweest. In deze jaren is de KOP-familie uitgegroeid naar een zeer gezonde organisatie met maar liefst 200 professionals en 1600 kinderen.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Met de ‘gratis’ opvang en IKC-ontwikkeling in het verschiet, zal KOP de komende jaren nog verder uitgroeien naar dé aanbieder in Parkstad. Daar ben ik heel trots op, maar voor deze nieuwe fase voor KOP is wel een ander soort bestuurder nodig. In goed overleg met de Raad van Toezicht is dan ook besloten dat ik per 1 september Kinder Opvang Parkstad ga verlaten.

De komende maanden gaat de Raad van Toezicht op zoek naar een geschikte bestuurder voor KOP 2.0. Ik zal het komend halfjaar met alle liefde deze mooie organisatie blijven aansturen en te zijner tijd overdragen aan mijn opvolger.

‘Voor nu gaan mijn laatste 100 dagen in’

Ik hoop dat we op 13 juli tijdens ons jubileumevent mijn afscheid samen kunnen vieren. Voor nu gaan nu mijn laatste 100 dagen in. Een vreemde gewaarwording. Mijn besluit staat vast, maar doet ook pijn. Daarnaast weet ik ook dat het beter voor de toekomst van KOP is. Ik ga daarna even niks doen. Daarna zien we wel verder.

Tot ziens.

‘2021 is bijna ten einde en ik denk dat de meesten van ons graag dit heftige jaar afsluiten. We begonnen met corona en we eindigen er helaas weer mee. Hadden we in het begin van het jaar nog de ijdele hoop dat het in 2021 beter zou worden vanwege de vaccinaties, inmiddels zijn we erachter dat dit niet zo is.’ Lees de vorige blog van Jolanda

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.