Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Laat je zien en horen!

Tijdens het laatste bdKO-congres werd gemeld dat vrijdag 15 november de lang beloofde brief van Asscher zal komen. Maandag de 18de vindt vervolgens een belangrijk debat Zorg en Arbeid in Den Haag plaats tussen politiek en kindpartners. Een uniek moment om iets van ons te laten horen.
Blog Jolanda Rikers - Laat je zien en horen!

Met mijn collega-directeuren ontstond al meteen een leuk idee om middels crowd-funding een ludiek TV-spotje met bijvoorbeeld Sinterklaas, onze grote kindervriend, te maken. Het spotje zou dan qua timing op zondag 17 november kunnen worden uitgezonden. Met natuurlijk de doorplaatsingen naar alle Facebook-vrienden.

Tijdens de bdKO-bijeenkomst kreeg ik links en rechts leuke reacties op dit spontane idee en werd mij geadviseerd om de vertegenwoordigers van de Branchevereniging hiervoor te benaderen. Toen ik na de pauze toevallig achter hen zat, schoot ik ze meteen aan. Zij maakten mij echter binnen enkele seconden duidelijk dat het effect van TV-spotjes zwaar overschat wordt en bovendien anderhalf miljoen euro (!) kost. Met mijn staart tussen de benen droop ik af.

Tja, dan gaan we maar gewoon vrolijk door met onze ludieke spotjes in de regio.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.