Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Gratis Belly Painting

Het gaat niet goed met onze branche dat is bekend. Maar hoe kunnen we er zelf voor zorgen dat het beter gaat? Door andere financiers te zoeken; dat is niet gemakkelijk. Door eigen medewerkers aan te moedigen tot zwangerschap; lukt ook niet altijd. Tja, dan blijft er niet veel meer over…
Blog Jolanda Rikers - Gratis Belly Painting

We hebben vervolgens het idee opgepakt om in contact te komen met alle aanstaande moeders in Kerkrade. Volgens het reciprociteit -principe (eerst geven dan nemen) hebben we de actie “gratis belly painting” uitgezet. In onze gelederen hebben we een talentvolle medewerker die dit vanuit haar eigen bedrijf commercieel aanbiedt, dus snijdt het mes aan twee kanten.


‘Inmiddels hebben zich een 7-tal dames gemeld’

We hebben de actie middels een voucher (zie de foto) uitgezet bij vroedvrouwen, huisartsen, babyzaken en natuurlijk onze facebook-pagina. Inmiddels hebben zich een 7-tal dames gemeld en hopelijk leidt deze actie tot nieuwe klandizie. Zo ja, dan is het zeker de moeite waard om de actie te herhalen. Immers afwachten totdat we straks nog maar half zo groot zijn, vind ik onacceptabel.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.