Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Eind goed al goed

Tegen het einde van het jaar vinden eindejaarsbijeenkomsten plaats. Voor elke stichting wordt dat natuurlijk apart gevierd. Zo had ik gisteravond de bijeenkomst van het Peuterwerk in Landgraaf. Vanwege de subsidierelatie met de gemeente zijn deze bijeenkomsten altijd ingetogen.

Zo hadden we gisteren in een sportkantine een gezellige bingo met mooie prijzen. Het eindejaarscadeautje was een bon voor vier bijeenkomsten mindfullness. Hier werd heel positief op gereageerd. Dat is mooi want de training kan bijdragen in hun werkgeluk.

Voor de rest had ik alleen maar positief nieuws, want we hadden het jaar afgesloten met zwarte cijfers, ondanks de terugloop in kindaantallen. Het mooiste resultaat vind ik toch wel het extreem lage ziekteverzuim van 0,5%.in mijn werkzame leven (en dat is al 24 jaar) heb ik dit nog nooit meegemaakt. Dat verdiende dan ook een groot applaus voor zichzelf. Wat ik ook zo mooi vind van de medewerkers van deze stichting is hun tevredenheid. Qua uitstapjes is het altijd heel low budget (wandeling met koffie en vlaai) maar nagenoeg iedereen komt en ik ontvang na afloop alleen maar positieve reacties. Ze zijn een voorbeeld voor anderen.

‘Wat ik ook zo mooi vind van de medewerkers van deze stichting is hun tevredenheid’

Aanstaande zaterdag vindt het jubileumfeest van de andere stichting plaats. Hier gaan we wat steviger uitpakken met een coverband. Dit is de vierde jubileumactiviteit van het jaar. Ook bij deze stichting kijk ik terug op een zeer succesvol jaar met groei van omzet, resultaat en kindaantallen. Het ziekteverzuim is helaas aan de hoge kant alhoewel we dit laatste kwartaal weer onder het brancheniveau zitten. Ik hoop dat we zaterdag ook een mooie en tevreden avond meemaken. Ik mag die avond een cheque uitreiken aan het goede doel Wensulance, waar we het hele jaar voor hebben gecollecteerd. Op dinsdagavond resteert dan nog een etentje met de Raad van Toezicht en dan volgen de laatste loodjes voor Kerst.

Ik werk overigens dit jaar tussen Kerst en nieuwjaar. Achterstallig onderhoud…..

Alvast mooie feestdagen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.