Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Jolanda Rikers – Baby-actie slaat aan

In aanloop van ons jubileumjaar 2017 hebben we een baby-actie opgezet. Ieder kwartaal dat we 21 nieuwe baby’s werven voor onze locaties, stoppen we € 5000 in ons jubileumpotje.
Jolanda Rikers Kinderopvang Opvang Kerkrade.jpg
Bij 21 nieuwe baby's per kwartaal mag er 5000 euro in de jubileumpot van Kinderopvang Kerkrade.

Het eerste kwartaal haalden we met 23 baby’s deze target glansrijk. Tweede kwartaal was een klein dipje van 18 baby’s, maar het derde kwartaal is wederom vruchtbaar. Met nog 1 maand te gaan staan de teller nu al op 29!

We moeten nu uitkijken dat ons jubileumpotje niet te hoog wordt ivm de werkkostenregeling…..       Ik ben dan ook beretrots op de verkooptalenten van onze medewerkers. Zo zie je maar weer als de focus duidelijk is, komt het resultaat er ook. Gelukkig werkt de huidige marksituatie ook positief mee en zien we in het doorkijkje naar 2017 nog betere perspectieven. Reden voor een mooi jubileumfeest.

Dit jaar vieren we ook al feest bij de Stichting Peutwerk Landgraaf, die haar zilveren mijlpaal heeft bereikt.  Ook daar hebben we budget gereserveerd om een mooi kindevent te organiseren. Hopelijk slaat de Kerkraadse babyboom ook nog toe in Landgraaf.

De vorige keer schreef Jolanda haar weblog over een belangrijke conclusie uit eenmedewerkertevredenheidsmeting: pm’ers ervaren te veel werkdruk. Wat gaat Jolanda samen met haar team daar aan doen? Lees de blog

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.