Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Corina Hülsman – Goede voornemens

Het nieuwe jaar is begonnen en daarbij horen goede voornemens. De mijne is om weer eens een blogje schrijven … check!
Corina Hülsman-KinderRijk.jpg
Bij KinderRijk wordt er dit jaar meer groente aangeboden

Voeding is ook een populair thema bij veel goede voornemens, zo blijkt. Een vriend van me wil minder vlees gaan eten, een vriendin wat minder zoetigheden en bij KinderRijk gaan we meer groente eten! Driemaal per week, op wisselende dagen, een warme lunch. Het is voor drukke gezinnen soms best lastig om ’s avonds nog in alle rust te zorgen dat het kroost genoeg groente binnen krijgt, dus daar helpen wij graag mee.

Als kwaliteitsmedewerker is alle verandering spannend, want Er Zijn Vast Gevaren! Gelukkig besteden we de bereiding van het eten uit, de maaltijden worden vers bezorgd, compleet met gebruiksaanwijzing over het opwarmen. Dat scheelt (mij) een boel zorgen en uiteraard de pedagogisch medewerkers een boel werk.

‘Geweldig ook voor de kinderen om nieuwe smaken en texturen te ontdekken’

Het is natuurlijk wel even wennen. Drie keer per week geen vertrouwde sneetjes brood meer, maar romige groenterisotto, pasta, tajine of een goed gevulde soep. Lekker, met wat rauwkost om uit het vuistje erbij te knabbelen. Geweldig ook voor de kinderen om nieuwe smaken en texturen te ontdekken. Dan komt mijn boterhammetje met kaas hier op kantoor toch ineens wat karig over. Misschien wordt het weer eens tijd voor een audit van een vestiging … zo rond lunchtijd.

De beste wensen allemaal en een smakelijk 2017!

Fit for the future heet het meerjarenplan 2017-2020 van kinderopvangorganisatie KinderRijk. In haar vorige blog legde Corina uit wat dat betekent. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.