Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Anouk Levert – Ouderbetrokkenheid: hoe doe je dat?

In mijn vorige blog heb ik het gehad over wat ouderbetrokkenheid kan opleveren. Hieronder wil ik graag verder ingaan op hoe je dat dan kunt doen, op een laagdrempelige manier die past bij jullie (organisatie), ouders en kinderen. Want het staat voorop dat er geen gouden formule bestaat die bij iedereen werkt. Laat je dus vooral inspireren en ontdek daarna wat bij jullie past en voor jullie werkt. En betrek hier vooral ook verschillende collega’s en – je raadt het nooit – ouders zelf bij.
blog-anouk-levert-ouderbetrokkenheid-hoe-doe-je-dat
Drazen / stock.adobe.com

TIP

Registreren

Anouk Levert
Anouk Levert is pedagoog (MSc) en 1000 dagen-coach en als zelfstandige werkzaam voor o.a. gezinnen en de kinderopvang, vanuit haar bedrijf Opvoedtwijfels (www.opvoedtwijfels.nl). Ze is moeder van een zoontje van 1, die twee dagen naar de kinderopvang gaat. Anouk gelooft niet in ‘one size fits all’ en kijkt graag naar wat er wél kan – binnen de wetgeving in de kinderopvang – en doet dat vanuit het perspectief en het belang van het kind. Ze gelooft in de kracht van échte ouderbetrokkenheid en ze deelt graag haar kennis over deze onderwerpen om anderen te inspireren en het voor zowel kinderen als professionals nog net iets leuker te maken op de kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.