Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

BKN en MOgroep sturen gezamenlijke nieuwsbrief over fusie

BKN en MOgroep sturen gezamenlijke nieuwsbrief over fusie

Na jaren van plannen maken over een eventuele fusie zetten de twee brancheorganisaties in de kinderopvang nu een eerste concrete stap naar samenwerking. Dé Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang (BKN) en MOgroep Kinderopvang sturen vrijdag gezamenlijk naar al hun leden een nieuwsbrief met meer informatie over de beoogde fusie.

Ergens in 2011
De nieuwsbrief wordt niet naar externe partijen gestuurd, maar dient echt om de leden te informeren hoe de twee brancheorganisaties in de toekomst willen gaan samenwerken en wat de verschillen zijn met de huidige manier van werken. Wanneer de fusie een feit zal zijn, is nog onduidelijk. De twee brancheorganisaties zijn eigenlijk al anderhalf jaar bezig met de gesprekken, maar moesten wachten tot MOgroep Kinderopvang was “ontvlochten” (loskoppelen van Jeugdzorg en Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening red.) van de MOgroep. De fusie zal medio 2011 plaatsvinden maar er is nog geen definitieve datum waarop de twee brancheorganisaties als één organisatie verder gaan.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.