Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Benchmarkonderzoek kinderopvang gestart

Benchmark

Waarborgfonds Kinderopvang is weer begonnen met het onderzoek Benchmark Kinderopvang. Ondernemers ontvangen deze week een inlogcode en gebruikersnaam waarmee online aan het onderzoek kan worden deelgenomen. Meedoen levert ook bruikbare informatie op over de financiële prestaties van andere kinderopvangorganisaties.

Vergelijken
Zo kunnen deelnemers aan het onderzoek zichzelf vergelijken met organisaties van gelijke grootte. Steek je erbovenuit, ben je een middenmoter of moet het beter op financieel gebied? Deelnemers kunnen zelf een groep anonieme organisaties selecteren waarmee ze vergeleken willen worden. Het resultaat is voor verder niemand anders zichtbaar.

Cijfers CBS
Meedoen betekent ook een vrijstelling voor het invullen van de Jaarstatistiek Welzijnswerk en Kinderopvang van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De resultaten van de Benchmark worden namelijk doorgestuurd naar het CBS. De resultaten worden uiteindelijk verwerkt in het Sectorrapport Kinderopvang.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.