Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Behoud je medewerkers: 5 manieren om uitstroom te beperken

Natuurlijk doe je er alles aan om nieuwe, goede medewerkers te vinden. Maar misschien nog wel belangrijker: wat doe je eraan om je medewerkers te behouden? Want zolang je de focus alleen legt op nieuwe collega's vinden, blijft het dweilen met de kraan open. Kinderopvang werkt! geeft 5 tips.  
Beeld: Unsplash / Jordan Rowland

Om medewerkers te behouden is het belangrijk om een fijne en goede werkgever te zijn waar je personeel lang wil (en kan) blijven. Kortgezegd: zorg voor een fijne medewerkersreis voor je medewerkers. Hoe? Kinderopvang werkt! heeft in onderstaande infosheet 5 concrete tips op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Bron: Kinderopvang werkt!

Bekijk en download hier de infosheet in het groot >>

In tijden van ernstig personeelstekort is creatief denken een must. Ook kinderopvangorganisatie Korein heeft ruim 100 vacatures openstaan en vroeg zichzelf af: wat kunnen wij bieden aan toekomstig pedagogisch professionals? Het antwoord: (onder meer) direct een vast contract. Lees hier het hele artikel (PREMIUM) >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.