Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2011

Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2011

Onlangs is de sectoroverstijgende Agenda Maatschappelijk Vastgoed voor 2011 uitgebracht. Deze agenda staat vol tips, ideeën en initiatieven voor het komende jaar met betrekking tot vastgoed in maatschappelijke sectoren zoals de kinderopvang.

Bouwstenen voor sociaal
Initiatiefnemers van de agenda zijn de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Aedes woningcorporaties, PO-raad en MOgroep Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Zij hebben zitting in het platform ‘Bouwstenen voor sociaal” waar bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed ook bij zijn aangesloten.
Bouwstenen voor Sociaal roept personen en organisaties op om pilot-projecten in te brengen of agendapunten te adopteren. Kennis en ervaring met vastgoed kan vervolgens worden gedeeld via de website van Bouwstenen voor Sociaal.

Punten in de agenda
De agenda voor 2011 is onder andere gevuld met initiatieven van inhoudelijke partnerships en hoe je daar meer inhoud aan kunt geven. Verder hebben de partijen gezegd meer te willen werken aan een eigentijdse voorzieningenstructuur, meer zelfsturing door bewoners, meer toekomstbestendig vastgoed en betere exploitatieformules.

Bekijk hier een overzicht van de bijeenkomsten op het gebied van huisvesting >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.