Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Moeten peutermeisjes een bovenstukje dragen bij het buitenspelen?

Op sommige kinderdagverblijven mogen tweejarige meisjes niet meer in hun blote buik buitenspelen als het warm is. Dat komt voort uit ‘doorgeslagen bezorgdheid die van dag tot dag lijkt te groeien’, vindt Gjalt Jellesma, voorzitter van BOinK.
Foto ANP Cynthia Boll

‘Ik

Premium

Wil je dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Nee, absoluut niet . Het zijn peuterménsjes, laat ze gewoon lekker spelen in hun blote bast .(o.k. als je aan de openbare weg ligt met je kdv tuin;dan allemaal wellicht t-shirt aan maar dan onder t mom van ‘ beter beschermd tegen tegen t zonnetje’. Dus zowel jongetjes áls meisjes.Al jammer genoeg dat dat nodig schijnt te zijn!) B.S.O. v/a bepaalde leeftijd ; weten zij zelf vaak heel goed aan te geven . (Kan mij herinneren van m’n eigen dochter dat zij jaar of 6/7 was en plotseling een “Bakiwi” wilde 🙂 ) Ik wil er eigenlijk niet aan denken dat ik de peutermeisjes in een pakje moet hijsen of een ‘raar ding’ moet aantrekken bij t lekker met water spelen en de jongetjes niet; hoe kan ik dat uitleggen zonder idiote dingen te vertellen??? Of met iets doms als; ” omdat jij een meisje bent ” aan te komen op peuterleeftijd!??

    Geef je reactie

    Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.