Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Rebecca Beck – Belangrijker dan ooit: (online) beweegactiviteiten

Na een lange sluiting vanwege coronamaatregelen gingen de kinderopvang en de basisscholen maandag 8 februari weer open. De teamleidster van onze kinderopvangorganisatie vroeg of we onze dochter wat later konden brengen in verband met het winterse weer. Zo had iedereen meer tijd om veilig op de locatie aan te komen. Zo gezegd, zo gedaan. Tenminste, dat dacht ik.
Rebecca Beck

In

Registreren

Rebecca Beck, moeder van een zoontje (6) en dochtertje (4), is specialist bij Kenniscentrum Sport & Bewegen op het gebied van bewegen met kinderen. Van jongs af aan voldoende bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby’s, dreumessen en peuters tot volwassene. Rebecca wil dan ook iedereen inspireren en motiveren om zoveel mogelijk in te zetten op bewegen! In haar werk combineert ze wetenschappelijke en actuele inzichten over bewegen met succesvolle ervaringen uit de praktijk. Haar insteek is om de kennis praktisch bruikbaar te maken en deze te delen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.