Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

21 locaties van SKSG zetten zich in voor de Voedselbank

De komende weken zetten 21 locaties van SKSG zich weer in voor Voedselbank Groningen. Tot en met 17 december kunnen ouders houdbare en verse voedingsproducten inleveren op de locatie waar hun kind opvang krijgt.

Dit is het tweede jaar dat SKSG in zich inzet voor dit goede doel. Vorig jaar deden de locaties van SKSG ook mee en werd er in totaal voor ruim € 7.500,- aan houdbare en verse voedingsproducten en verzorgingsartikelen opgehaald.

‘We zijn blij dat er weer zoveel locaties zich aangemeld hebben om hun steentje bij te dragen aan deze actie,’ zegt Elte Hofman, event marketeer bij SKSG. ‘Ieder kind heeft recht op gelijke kansen in het leven. Daarom helpen wij ook dit jaar weer de Voedselbank Groningen’’.

Gratis levensmiddelen

De Voedselbank Stad Groningen werkt samen met acht voedselbanken in de provincies Groningen en Drenthe. Samen vallen zij onder de Voedselbanken Nederland. De Voedselbank zamelt levensmiddelen in en stelt deze gratis ter beschikking aan huishoudens die onvoldoende in hun levensbehoeften kunnen voorzien.

 

 

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.